Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (WEB) Reploud strony pod serwer metina

ziizion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie autorzy tych szablonów mogą Sobie nie życzyć, aby ktoś reupload'ował ich pracę. :) Być może specjalnie usunęli linki... Mam wiele stron na dysku, ale mam swój honor i wiem, że autorzy mogą Sobie nie życzyć i nie wrzucam.. Ludzie pomyślcie kiedyś obustronnie.. -.-

@ at. Według mnie szablon jest słaby.. Nadaje się to serwerów Hamachi. Wypisał byś to co on ma? Czyli nie wiem panel albo coś.

Opublikowano

Swego czasu pamiętam ze przez skrypt na tej stronie było łatwo wyciągnąć passy do bazy danych tak więc nie polecam wrzucania na serwer gdzie port 3306 jest dostępny publicznie.

A tak wg to zgadam się z DieKasia, skoro autor usunął zawartość jego tematu to chyba nie chce aby strona była dalej rozpowszechniana.

Like nie postawie B)

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Na tym forum nie ma autora tego szablonu jedyie byl temat gdzie gosc zmienial kolory przyciskow i mowil ze jego a temat moze zostac bo i tak ktory serw tego ci uzyje ^^?

85003893705543525650.png

Opublikowano

Według mnie autorzy tych szablonów mogą Sobie nie życzyć, aby ktoś reupload'ował ich pracę. :) Być może specjalnie usunęli linki... Mam wiele stron na dysku, ale mam swój honor i wiem, że autorzy mogą Sobie nie życzyć i nie wrzucam.. Ludzie pomyślcie kiedyś obustronnie.. -.-

@ at. Według mnie szablon jest słaby.. Nadaje się to serwerów Hamachi. Wypisał byś to co on ma? Czyli nie wiem panel albo coś.

Co Ty w tym momencie pierdolisz o honorze ... Sama robisz na mpc tematy do których wrzucasz rzeczy z EPVP lub chuj wie skąd (ważne że nie jest to Twoje) i to jest to samo ... Może ktoś na epvp nie życzy sobie, żebyś brała jego pracę i wrzucała tutaj ? Zastanów się ...

umarł

Opublikowano

łapcie tabele do "account"

CREATE TABLE `kategorie_sklep` (
`id` int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`nazwa` varchar(40) CHARACTER SET utf8 NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_polish_ci;

CREATE TABLE `produkty_sklep` (
`id` int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`nazwa` varchar(10) CHARACTER SET utf8 NOT NULL DEFAULT '0',
`vnum` int(10) NOT NULL,
`ilosc` int(10) NOT NULL DEFAULT '1',
`opis` varchar(50) CHARACTER SET utf8 NOT NULL DEFAULT 'brak',
`cena` int(10) NOT NULL,
`kategoria` int(10) NOT NULL,
`obrazek` varchar(50) CHARACTER SET utf8 NOT NULL DEFAULT 'noimage.gif',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_polish_ci;

CREATE TABLE `news` (
`news_id` int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`news_name` char(50) NOT NULL,
`news_data` date NOT NULL,
`news_tresc` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`news_id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=3 DEFAULT CHARSET=utf8;

Opublikowano

metin5_release_Adi.zip, stare skrypty mojego autorstwa :)

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Chyba nie masz nic przeciwko ,że zrobiłem reuploda?

Opublikowano

że stare to się zgodzę bo widać pełno luk, nie zgodzę się z tym że są Twojego autorstwa. Wiele skryptów jest skopiowane z innych niemieckich stron. Lekko struktura zmieniona

Opublikowano

że stare to się zgodzę bo widać pełno luk, nie zgodzę się z tym że są Twojego autorstwa. Wiele skryptów jest skopiowane z innych niemieckich stron. Lekko struktura zmieniona

Nie mam zamiaru się tutaj wykłócać ale zasada dzaiałania większości skryptów jest taka sama lecz struktura jest inna.

tak btw. pokaż niemiecki skrypt na tej stronce :D

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...